Σφολιάτα, η γνωστή μας άγνωστη

Τετάρτη    5/2/2014    17.30 – 20.30

Σφολιάτα, η αφράτη ζύμη που όταν ψήνεται φουσκώνει και σχηματίζει λεπτές στρώσεις από πολλά φύλλα. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και αν και χρειάζεται «ειδική μεταχείριση», η επεξεργασία της είναι εύκολη αν ακολουθήσει κανείς συγκεκριμένα βήματα. Θα μάθουμε όλα τα μυστικά για το σωστό άνοιγμα φύλλου σφολιάτας και θα δημιουργήσουμε γευστικές συνταγές με την αφράτη αυτή ζύμη.

Εισηγητής: Χάρης Ψιλόπουλος                      Κόστος 60€