Ο Καφές στη Ζαχαροπλαστική

Ο διακεκριμένος pastry chef και επιτυχημένος απόφοιτος της Σχολής μας, Κρίτωνας Πουλής, μας παρουσίασε έξυπνες γλυκές συνταγές που αναδεικνύουν με ιδιαίτερο τρόπο το άρωμα του αγαπημένου μας ροφήματος, του καφέ!

Αναλύοντας βήμα προς βήμα όλα τα μυστικά της επιτυχίας στις επιμέρους βασικές παρασκευές των γλυκών που παρουσίασε, ο επί σειρά ετών επικεφαλής της ομάδας του Γάλλου chef pâtissier Pierre Hermé, μοιράστηκε γενναιόδωρα την πολύτιμη τεχνογνωσία του με τους σπουδαστές της σχολής.