Ο διακεκριμένος chef pâtissier Δημήτρης Χρονόπουλος στη LE MONDE

chronopoulos LE MONDE (5)

 

Ο καταξιωμένος chef pâtissier Δημήτρης Χρονόπουλος, έρχεται στη σχολή LE MONDE για να παρουσιάσει σειρά σεμιναρίων που απευθύνονται σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και αποφοίτους σχολών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Μετά το πρώτο σεμινάριο με θέμα «Τάρτα» και το masterclass «Τούρτα, Φόρμα, Γεύση, Υφή», o κ. Χρονόπουλος θα παρουσιάσει ένα ακόμη ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα τα φρούτα στη ζαχαροπλαστική.

Γλυκά με Φρούτα

Τρίτη 07/05, 15.00-19.10, 

Κόστος: 90€/ Για σπουδαστές και αποφοίτους LE MONDE 45€

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος μετράει σχεδόν 30 χρόνια στον χώρο της ζαχαροπλαστικής.

Έχοντας εκπαιδευτεί σε  εστιατόρια με αστέρια Michelin στη Γαλλία, δεν είναι τυχαίο που έχει συνεργαστεί με τα εστιατόρια που έχουν καταφέρει να λάβουν το ποθητό αστέρι όπως το Βαρούλκο και τη  Σπονδή.

Πληροφορίες – Εγγραφές: 2104830500