Οι αρχές της γευσιγνωσίας (ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ)

Δευτέρα    27/1/2014    13.00 – 16.00
Η αξιολόγηση ενός πιάτου, της κουζίνας ενός σεφ  από έναν κριτικό γεύσης δεν είναι εύκολη, ούτε απλή υπόθεση. Βασίζεται σε βαθιά γνώση τόσο της ελληνικής όσο και της παγκόσμιας γαστρονομικής κουλτούρας. Είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία που στηρίζεται στην πολύχρονη διεθνή εμπειρία των επαγγελματιών του κλάδου, συνεχίζει να εξελίσσεται παράλληλα με την εξέλιξη της γαστρονομίας, και η γνώση της είναι ένα μοναδικό εργαλείο αυτογνωσίας και δημιουργικότητας για τους σύγχρονους σεφ.   Ο γνωστός κριτικός γεύσης του Αθηνοράματος, Δημήτρης Αντωνόπουλος, θα μας παρουσιάσει τα  κριτήρια αξιολόγησης με ζωντανή γευσιγνωσία.

Εισηγητής: Δημήτρης Αντωνόπουλος                          Κόστος    40€