Νέο πρόγραμμα “ Restaurant Operation και Food and Beverage Management”

Νέο πρόγραμμα “ Restaurant Operation και Food and Beverage Management” ξεκινάει στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015. Πρόκειται για πρόγραμμα επαγγελματικής ειδίκευσης, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να απασχοληθούν σε κάθε είδους επιχείρηση εστίασης που περιλαμβάνει εστιατόριο. Τα μαθήματα του προγράμματος είναι κυρίως εργαστηριακά και αποσκοπούν στην ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών σε θέματα που αφορούν το service και την αποτελεσματική διαχείριση ενός εστιατορίου και γενικότερα μιας επισιτιστικής επιχείρησης. 

Ο Restaurant Manager είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει σε βάθος όλες τις λειτουργίες ενός εστιατορίου και μπορεί να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιτυχημένη λειτουργία του.
Η φοίτηση διαρκεί 8 εβδομάδες και τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
• Προετοιμασία εστιατορίου (mise en place)
• Στήσιμο τραπεζιών ανάλογα με τα προσφερόμενα εδέσματα
• Art de la table
• Πρακτική εξάσκηση σε όλους τους τρόπους σερβιρίσματος (Αγγλικός, Γαλλικός, Ρώσικος, Οικογενειακός, Βιεννέζικος κ.ο.κ)
• Προετοιμασία και στήσιμο Buffet
• Ειδικά Service – VIP Service
• Σύνθεση καταλόγου εστιατόριου – Σύνθεση εδεσματολογίου
• Υγιεινή και Ασφάλεια χώρων
• Πωλήσεις εστιατορίου
• Προμήθειες – Έλεγχος εμπορευμάτων
• Κοστολόγηση Έλεγχος παρασκευασμάτων
• Έλεγχος τροφίμων και ποτών (F&B Control)

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 210 4830500

table.set up