Μεσογειακή κουζίνα

Τρίτη 29/ 4/2014    17.30 – 20.30

Η μεσογειακή κουζίνα διακρίνεται για τη μεγάλη ποικιλία των αρωμάτων και γεύσεων. Η χρήση του ελαιολάδου, η άφθονη χρήση λαχανικών και ψαριών και πολλά ακόμη γνωρίσματα, έχουν δώσει στο μοντέλο της μεσογειακής διατροφής μια ξεχωριστή θέση παγκοσμίως. Σε αυτό το γευστικό ταξίδι, θα γνωρίσουμε μερικές από τις αυθεντικές γεύσεις και θα πρωτοτυπήσουμε δημιουργώντας πιάτα υψηλής γαστρονομίας με έμπνευση τη Μεσόγειο.

Εισηγητής: Μιχάλης Ντουνέτας                            Κόστος 45€