Μαγειρικές…εν πλω!

 Παρασκευή    10/1/2014    10.00 – 13.00

Μία ακόμη απαιτητική θέση εργασίας για έναν chef, είναι η απασχόληση σε σκάφος αναψυχής. Η προετοιμασία των γευμάτων απαιτεί καλό συντονισμό, ενώ ο σωστός προγραμματισμός των προμηθειών έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς εκτός ψαριών και θαλασσινών, τα υπόλοιπα δύσκολα βρίσκονται εν πλώ. Σ΄ αυτό το σεμινάριο  θα δούμε ενδεικτικό εβδομαδιαίο μενού με πρωτότυπες συνταγές και θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι μαγειρεύουν…εν πλω!.

Εισηγητής: Γιάννης Καπασάκης                                  Κόστος 45€