Θαλασσινές γεύσεις

Πέμπτη    22/5/2014    17.30 – 20.30

Όταν ένας επαγγελματίας chef χρειάζεται να διαχειριστεί τους θησαυρούς της θάλασσας, ψάρια και θαλασσινά, χρειάζεται να γνωρίζει συγκεκριμένες τεχνικές για την αξιοποίησή τους αλλά να μπορεί και να διαχωρίζει τα χαρακτηριστικά φρεσκότητάς τους για να αποφεύγει τυχόν αλλοιώσεις. Όλες οι τεχνικές και τα μυστικά για τις θαλασσινές γεύσεις καθώς και πρωτότυπα πιάτα, θα παρουσιαστούν σε αυτό το σεμινάριο.

Εισηγητής: Γιάννης Σαφός