Η LE MONDE διοργάνωσε το πρώτο note à note δείπνο στην Ελλάδα

Το Σάββατο 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η διάλεξη του Hervé This, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σε διοργάνωση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Με θέμα «Μοριακή Γαστρονομία: από τη μοριακή κουζίνα στην κουζίνα note à note, το παρελθόν και το μέλλον», ο διεθνούς φήμης φυσικοχημικός και δημιουργός της Μοριακής Γαστρονομίας, παρουσίασε την κουζίνα «note à note», μια καινοτόμο επιστημονική ιδέα με γαστρονομικές, οικονομικές, κοινωνικές και ανθρωπιστικές προεκτάσεις. Δείτε το άρθρο από το newsbeast.gr

newsbeast