Η υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη…κατευθείαν από τη Γαλλία

•    Τρίτη     17/12/2013    10.00 – 13.00                Κόστος 140€
•    Τρίτη     17/12/2013    17.30 – 20.30                Κόστος 60€
•    Τετάρτη     18/12/2013    10.00 – 13.00            Κόστος 140€
•    Τετάρτη     18/12/2013    17.30 – 20.30            Κόστος 60€
•    Πέμπτη    19/12/2013    13.30 – 16.30                Κόστος 60€
•    Πέμπτη    19/12/2013    17.30 – 20.30                Κόστος 60€
•    Παρασκευή    20/12/2013    09.00 – 12.00

Κατευθείαν από το Παρίσι και τα εργαστήρια της φημισμένης σχολής Ferrandi – Paris, ο pastry chef Stevy Antoine έρχεται για να αποκαλύψει πώς η ακρίβεια, η παράδοση, η εμμονή στη σωστή τεχνική και άριστη πρώτη ύλη, δημιουργούν γλυκά που μένουν για πάντα στην μνήμη όσων τα δοκιμάζουν.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μην το χάσετε!

Εισηγητής: Stevy Antoine