ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΚ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΚ
Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., αρμόδιος φορέας για τη διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ ανακοίνωσε στις 18/7/2014 την έναρξη υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στις πρώτες εξετάσεις πιστοποίησης για το 2014. Βάση νομοθεσίας, οι εξετάσεις πρέπει να διεξάγονται δύο φορές κάθε χρόνο.

Στο site: http://www.eoppep.gr/index.php/el/ αναρτώνται νέες οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και ανακοινώσεις σχετικά με τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων αλλά και παρατάσεις στις ημερομηνίες αυτές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ στις 29/7 δόθηκε παράταση για την αγορά των  παραβόλων από την τράπεζα μέχρι και την Παρασκευή 8/8 και για την έντυπη υποβολή των δικαιολογητικών της αίτησης μέχρι τη Δευτέρα 11/8 όπως θα προκύπτει από την απόδειξη του ταχυδρομείου ή της ταχυμεταφοράς.

Το Γραφείο Γραμματείας της Σχολής θα παραμείνει ανοικτό για την εξυπηρέτηση των αποφοίτων που χρειάζονται να παραλάβουν δικαιολογητικά που σχετίζονται με τη διαδικασία πιστοποίησης μέχρι και την Παρασκευή 8/8 στις 18:00. Το Γραφείο Γραμματείας της Σχολής δεν θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 11/8 έως και την Παρασκευή 22/8.