Γνωριμία με πρώτες ύλες – Τομάτα

Πέμπτη    8/5/2014    17.30 – 20.30

Τομάτα, tomato, tomate, pomodoro, jitomato…Γευστικά παρούσα σε όλες τις κουζίνες του κόσμου φέρει καθημερινά σε πέρας δεκάδες μαγειρικές αποστολές, απλές ή προχωρημένες.  Ο chef Μιχάλης Ντουνέτας, μας αποκαλύπτει ότι η τομάτα είναι μια πρώτη ύλη, που αν κάποιος την επεξεργαστεί με σεβασμό και γνώση, μπορεί να την ανάγει σε πρωταγωνιστή, να καινοτομήσει γευστικά και να δημιουργήσει μοναδικά και ασυναγώνιστα πιάτα.

Εισηγητής: Μιχάλης Ντουνέτας                                Κόστος 45€