Γνωριμία με πρώτες ύλες: κρεμμύδι, σκόρδο, πράσο

Δευτέρα    7/4/2014    17.30 – 20.30

Πώς θα ήταν η μαγειρική σήμερα χωρίς το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πράσο; Μάλλον δεν μπορούμε να το φανταστούμε! Από τα πλέον χρήσιμα συστατικά μιας συνταγής, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μαγειρικής τέχνης παγκοσμίως, προσθέτοντας γεύση χωρίς επιπλέον θερμίδες. Η αξιοποίησή τους στην κουζίνα,  είτε σε ωμή είτε σε μαγειρεμένη μορφή προσφέρει δυνατότητες για μεγάλη ποικιλία διαφορετικών γεύσεων και υφών. Γνωρίζουμε μία από τις πιο βασικές κατηγορίες πρώτων υλών και μαθαίνουμε να τις αξιοποιούμε στη μαγειρική μας. Μην το χάσετε!

Εισηγητής: Πάρις Βροντής                                    Κόστος 45€