Γνωριμία με πρώτες ύλες – Ελληνικά Τυριά

Πέμπτη    16/1/2014    17.30 – 20.30

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας παράγεται κι ένα ξεχωριστό τυρί. Τα ελληνικά τυριά ξεχωρίζουν για τη νόστιμη γεύση και την ποικιλομορφία τους. Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία των αντιπροσωπευτικότερων ελληνικών τυριών από διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ θα αναλυθούν η γεύση, το άρωμα και η υφή τους, δίνοντάς μας  ιδέες για διάφορες  χρήσεις τους στη μαγειρική.

Εισηγητής: Βασίλης Πορής