Γνωριμία με πρώτες ύλες – Αβγό

Παρασκευή     24/1/2014     09/05/2014   13.00 – 16.00  (νέα ημερομηνία κατόπιν αλλαγής)

Διόλου ευκαταφρόνητο το ταπεινό αυτό υλικό της κουζίνας,  αποτελεί το πιο  πλήρες και απλό τρόφιμο. Ιδιαίτερα θρεπτικό , χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως τόσο  στη μαγειρική όσο και τη ζαχαροπλαστική. Πόσο καλά όμως το γνωρίζουμε; Πόσες χρήσεις έχει στην κουζίνα ενός επαγγελματία;  Όλες οι απαντήσεις σ’ αυτό το σεμινάριο.

Εισηγητής: Jean Marie Hoffman                             Κόστος 60€