Απολαυστικά γλυκά χωρίς περιττές θερμίδες και γλουτένη από τη Marisa Churchill

Marisa ChurchillΗ σχολή LE MONDE υποδέχεται τη διάσημη Ελληνοαμερικανίδα chef σε δύο σεμινάρια στα οποία θα παρουσιάσει λαχταριστές και γρήγορες συνταγές για επιδόρπια χαμηλών λιπαρών χρησιμοποιώντας απλά και υγιεινά υλικά. Τα σεμινάρια απευθύνονται όχι μόνο σε αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους αλλά και σε επαγγελματίες chefs και pastry chefs που καλούνται να διαχειριστούν ειδικές, διατροφικά, κατηγορίες ατόμων που δεν μπορούν να καταναλώσουν γλουτένη ή μεγάλη ποσότητα ζάχαρης.

Το πρώτο σεμινάριο με θέμα «America’s Favorite Low Fat Desserts» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, ώρα: 17.35-20.00.

Το επόμενο σεμινάριο με θέμα «Τα αγαπημένα της Marisa Churchill, Holiday Recipes» είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, ώρα: 17.35-20.00

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία ή στο 210 8211700.

Λίγα λόγια για τη chef

H Marisa Churchill είναι διάσημη chef, διατροφολόγος και συγγραφέας στις ΗΠΑ.

Έχει ελληνικές ρίζες και τα πρώτα μαθήματα μαγειρικής τα έκανε στην κουζίνα της γιαγιάς της στην Πελοπόννησο!Marisa Churchill
Σπούδασε στο California Culinary Academy, το Culinary Institute of America at Greystone, και το Cornell University. Συνεργάστηκε με ορισμένα από τα κορυφαία εστιατόρια των ΗΠΑ, όπως: Rubicon, Slanted Door, Ame, LuLu,& Yoshi’s.
Συμμετείχε σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως το ‘Top Chef Season 2’ και το ‘Food Network Challenge’, ενώ έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές σε έντυπα όπως τα ‘Food & Wine’, ‘Bon Appetit’, ‘People’, ‘Shape’, ‘Fitness’ κ.ά.
Τώρα φιλοδοξεί να μυήσει και τους Έλληνες σε μια καινούρια, πιο μοντέρνα φιλοσοφία στη ζαχαροπλαστική. Μας εισαγάγει χωρίς άγχος στα πιο «υγιεινά» γλυκά, όπου ο κάθε σύγχρονος άνθρωπος μπορεί πλέον να εντάξει στην διατροφή του.