Αβγοτάραχο Trikalinos

 Πέμπτη     9/1/2014    13.00 – 16.00     &    17.00 – 20.00

Αν το έχεις δοκιμάσει, σίγουρα δεν το ξεχνάς! Μια εκλεκτή λιχουδιά  που αφήνει μακριά και αλησμόνητη επίγευση στο στόμα. Οι  εκπρόσωποι της εταιρείας Trikalinos, που παράγει εδώ και δεκαετίες το ποιοτικό αυτό έδεσμα, θα μας παρουσιάσει τα στάδια παραγωγής του αβγοτάραχου, τις  διαδικασίες ψαρέματος του θηλυκού κέφαλου από τον οποίο παράγεται, την υψηλή  διατροφική του αξία, ενώ θα μας περιηγήσει στην ιστορική, γεωγραφική και πολιτιστική αξία του αυγοτάραχου «Trikalinos». Και βέβαια θα δούμε και πώς μπορούμε να το αξιοποιήσουμε σε συνταγές, αναδεικνύοντας την γευστική τελειότητά του.

Εισηγητές: Ζαφείρης Τρικαλινός, Λία Κούρτη – Αβγοτάραχο Trikalinos