Ένα μενού, δύο προσεγγίσεις chef – F&B Manager (ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ)

Δευτέρα    13/1/2014    17.30 – 20.30

Ο chef και ο F&B Manager ενός εστιατορίου έχουν έναν κοινό στόχο:  την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Αν και η οπτική τους μπορεί να διαφέρει, η συνεργασία τους είναι απαραίτητη, όπως για παράδειγμα  για τη δημιουργία της καρτέλας του μενού. Ο chef και ο F&B Manager συνομιλούν και μας παρουσιάζουν τα κυριότερα σημεία που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη σύνθεση του μενού ενός εστιατορίου.

Εισηγητές:  Στέλιος Αποστόλου – Παναγιώτης Κουρέντας                      Κόστος 30€